外来务工人员？？？这不在我的知识范围内，好吧，看我来蒙一个who far away from country。
Q1: Who did Addison raise money for?
答案：B) Her little brother.
Q2: How did Addison raise money?
答案：C) By selling lemonade and pictures.
Q3: What was France's purpose of constructing the Wattway?
答案：C) Providing clean energy to five million people.
Q4: What is special about the solar panels used in the Wattway?
答案：B) They can be laid right on top of existing highways.
Q5: What has made it difficult to survey lions in remote parts in Sudan and Ethiopia?
答案：A) Endless fighting in the region.
Q6: What was the main purpose of the research?
答案：D) To find evidence of the existence of the "lost lions".
Q7: What did the researchers find in the National Park?
答案：B) Lions' tracks.
Q8. What is the woman looking forward to?
答案：A) Her 'lucky birthday'.
Q9. What did the woman's parents do on her sister's lucky birthday?
答案：A) throw her a surprise party
Q10. What is the woman eager to find out about?
答案：B) The trip her husband has planned.
Q11. What does the man say at the end of the conversation?
答案： C) He is eager to learn how the couple's holiday turns out.
Q12: What does the man say about good negotiators?
答案：A) They are sensitive to the dynamics of a negotiation.
Q13: What does the man say may be the most important thing to a successful negotiator?
答案：B) They know when to stop.
Q14: How is a good negotiator different from a poor one?
答案：C) They learn quickly.
Q15: What is the first stage of negotiation according to the man?
答案：D) Get to know the other side.
Q16: What do some people want to know about space exploration?
答案： D) How space research benefits people on Earth.
Q17: What did scientists do for the space shuttle missions?
答案：B) They developed objects for astronauts to use in outer space.
Q18: What does the speaker say about Quartz crystal clocks and watches?
答案：A) They are extremely accurate.
Q19: Why does the speaker say she would like to go back and live in the 18th century America?
答案：C) It marked the beginning of something new.
Q20: What does the speaker say about the Puritans?
答案 ：A) They believed working for goals.
21.What would the speaker like doing if she could go back to the past?
答案：D) Doing needlework by the fire.
22. What does the speaker advise you to do first if you are lost in the woods?
答案：C) Sit down and try to calm yourself.
23. What will happen if you follow an unknown stream in the woods?
答案: B)You may expose yourself to unexpected dangers.
24. What do many experts think is the wisest thing to do if you are lost in the woods?
25. What should you do before you go into the woods?
答案：A) Inform somebody of your plan.
The picture illustrates the importance of speaking ability. Nowadays, people usually pay more attention to their speaking ability, believing that better speaking means better communication. There is some truth in this statement, the ability to speak well is an important factor for successful communication.
For my perspectives, effective communication should be carefully planned. Firstly, speak slowly and briefly so as to make others understand completely. Secondly, we need to express ourselves in all sincerity and with warmth. Thirdly, we should focus on what other says and appreciate his opinions. Meanwhile, we also need to give positive feedback by nodding or smiling while listening.
In conclusion, learning to speak well seems like making a great building. We can tell that people with strong ability in speaking enjoy more opportunities to promote and express oneself, and people who lack of such capability would fail to achieve that.
The picture illustrates the importance of writing ability. When observing the world from a personal perspective, it is deducible that the ability of writing is playing an important role and hence becomes a great concern of society. However, how we can develop this ability is the problem that literally everyone needs to face.
The first approach to develop our writing is to read more widely. This is because the enlargement of our knowledge pool can enrich our understanding at those fields. The second useful method of improving our writing is by learning from others’ writing techniques and then practicing them by ourselves. Last but not least, it can be beneficial for us to communicate with classmates who write well. This communication can be reached by exchanging essays. Ask one of them for his or her suggestions in order to capture your mistakes and shortcomings.
In a word, society should focus on educating people with their writing ability as long as the attention has been drawn. Only in this way can our world continue to prosper in the future.
As is described in the picture, the teacher istelling her student that it is through reading thatpeople install new software, namely newknowledge, into their brains. I approve of suchstatement because reading is of greatsignificance in our life.
First and foremost, reading is the basic way inwhich we acquire knowledge of the world.Although we can obtain new information throughvarious means, for example, watching TV, westill gain most knowledge directly or indirectly bymeans of reading. Secondly, books are thestepping stones to human progress. Being therecord of human experience, books open a worldof knowledge and wisdom for us. Throughreading we can grasp abundant knowledge andstep forward. In addition, reading is also animportant way of recreation. From reading wecan get pleasure and relaxation. When we areengrossed in reading, we enter a world of ourownleaving all the troubles behind.
To sum up, reading is a necessity for our life.Young people should focus more on reading, nomatter when or where.
26. E) constructed
27. O) undertaken
28. F) consulted
29. M) range
30. N) scale
31. I) eventually
32. K) necessarily
33. L) production
34. A) cheaper
35. J) height
46.A. Seneca's thinking is still applicable today
问题：What are researchers rediscovering through their studies?
问题题干中的“researchers”和“today”是解题的关键，对应到文中第一段的“Now scientists are bringing this ancient wisdom up-to-date”。选项中“Seneca’s thinking “ 对应到“this ancient wisdom” ，而“still applicable”对应到“bring…up-to-date”,故答案为A。
47.B. It is a teaching tool under development
问题：What do we learn about “Betty’s Brain”
根据“Betty’s Brian”定位，定位到第三段，而该段的段首便强调“ But the most cutting-edge tool under development is the “teaching agent” “ ,意味着整段文字要叙述的主要是和“ tool “有关的信息，且选项中的”under development”和原文信息重合，故答案为B
48.C. It helps them learn their academic subjects better.
问题：How does teaching others benefit student tutors?
根据顺序原则，定位区间在第三段中后部分。第三段最后两句话中“ While prepare to teach” ，“explain the information to others” 对应到“teaching others”,而“ organize their knowledge and improve their own understanding” 以及“identify problems in their own thinking ”则对应到选项中的“ learn their academic subjects better” .故答案为C。
49.D. They use various ways to explain the materials.
问题：Whatdo students do to teach their teachable agents?
解析：根据顺序原则，定位到第四段。第四段中“ explain the materials in different ways ”恰好与选项中“ use various ways to explain the materials” 为信息的同义改写，故答案为D
50.B. Their emotional involvement
问题：What is the key factor that eases student tutors’ learning?
解析：根据顺序原则，以及“key” 对应到最后一段的第一句话。“key”与“Above all” 为同义改写，故答案应在此句中出现。“ Facilitate learning ” 对应到题干中“ eases student tutors’ learning”, 而“the emotions one experiences”则对应到选项的“Their emotional involvement”。故答案为B
51.A. They can get ahead only by striving harder.
52.C. They think it needs further improving.
53.B. Job stability and flexibility.
54.D. The balance between work and family.
55.A. They still this world as one dominated by males.
46 B Add to their work efficiency.
47 A Earn more money
48 C How long its positive effect lasts.
49 D Their memories were greatly strengthened.
50 A Find financial support.
51 C They all experienced terrible misfortunes.
52 B The utmost comfort passengers could enjoy.
53 A It was a mere piece of decoration.
54 D The belief that they could never sink with a double-layer body.
55 D She was retired after her naval service.
46.A.Not all of them are symptoms of dementia.
47.C.Communication within our brain weakens.
48.B.Inability to recall details of one’s life experience.
49.C.Turn to a professional for assistance.
50.D.Staying active both physically and mentally
51. B) It was stolen more than once
52. D) They pressed criminal charges in vain
53. D) His acknowlegement of helpful from a professional
54. D) Make it available online
55. B) Radical changes in archivong practices
地铁：In recent years,
飞机：In the past, it was difficult for most Chinese people to imagine a time when they could travel by plane. At present, however, with the development of economy and the enhancement of living standards, Chinese people in increasing numbers, including many peasants and migrant workers, are able to travel by air. They can reach all big cities by airplane and many cities are preparing to built airfields. Air services have been continuously improved and there are often low cost airlines. In recent years, the number of people who would like to travel by plane during holidays has been growing.
公交：Buses used to be a major traffic tool for Chinese people when they were getting around. In recent years, traffic problems in cities have been increasingly severe. To encourage more people to take buses when they go out, many cities are making efforts to improve the quality of services on buses. Vehicle facilities have been continuously renewed and the vehicle speed has been dramatically enhanced. However, the bus fair has been kept quite low. At present, many local senior citizens in most cities can take a bus with no charge.
———— / 写作 / ————
The relationship between a teacher and a student can be either good or bad, helpful or harmfuh either way, the relationship can affect the student for the rest of his life.A good teacher-student relationship will make learning enjoyable and well mutually understandable. Whereas, a had relationship can discourage the student from learning and make teaching an unpleasant task.
In order to have a good teacher-student relationship, it is important that the teacher and the student respect each other. The teacher does not have to force the student to learn. In fact, many students will often work hard simply because they respect their teachers and want to please them. The teacher should motivate and encourage the student without forcing him.
He needs patience and understanding. Learning can be fun when the student has the right attitude about it. As for the student,he must always show the teacher proper respect. He should be eager to learn and willing to work hard. It is also important to listen carefully and pay attention. otherwise he would not be able to profit fully from his teacher's knowledge and assistance.
In conclusion, a good teacher-student relationship can be mutually beneficial. The student gains knowledge eagerly and enjoyably, and the teacher gains satisfaction from his job.
———— / 听力/ ————
American researchers have discovered the world's oldest paved road, a 4,600-year-old highway. it linked a stone pit in the Egyptian desert to waterways that carried blocks to monument sites along the Nile.
The eight-mile road is at least 500 years older than any previously discovered road. It is the only paved road discovered in ancient Egypt, said geologist Thomas Bown of the U.S. Geological Survey. He reported the discovery Friday, "The road probably doesn't rank with the pyramids as a construction feat, but it is a major engineering achievement," said his colleague, geologist James Harrell of the University of Toledo. "Not only is the road earlier than we thought possible, we didn't even think they built roads."
The researchers also made a discovery in the stone pit at the northern end of the road: the first evidence that the Egyptians used rock saws. "This is the oldest example of saws being used for cutting stone," said Bown’s colleague, James Hoffmeier of Wheaton College in Illinois,"That's two technologies we didn't know they had," Harrell said. "And we don't know why they were both abandoned."
The road was discovered in the Faiyum Depression, about 45 miles southwest of Cairo. Short segments of the road had been observed by earlier explorers, Bown said, but they failed to realize its significance or follow up on their observations. Bown and his colleagues stumbled across it while they were doing geological mapping in the region.
The road was clearly built to provide services for the newly discovered stone pit. Bown and Harrell have found the camp that housed workers at the stone pit. The road appears today to go nowhere, ending in the middle of the desert. When it was built, its terminal was a dock on the shore of Lake Moeris, which had an elevation of about 66 feet above sea level, the same as the dock.
Lake Moeris received its water from the annual floods of the Nile. At the time of the floods, the river and lake were at the same level and connected through a gap in the hills near the modern villages of el-Lahun and Hawara. Harrell and Bown believe that blocks were loaded onto barges during the dry season, then floated over to the Nile during the floods to be shipped off to the monument sites at Giza and Saqqara.
Q16: What do we learn from the lecture about the world's oldest paved road in Egypt?
Q17: What did the researchers discover in the stone pit?
Q18: For what purpose was the paved road built?
M: What’s all that? Are you going to make a salad?
W: No, I’m going to make a gazpacho.
M: What’s that?
W: Gazpacho is a cold soup from Spain. It’s mostly vegetables. I guess you can call it a liquid salad.
M: Cold soup? Sounds weird.
W: It’s delicious. Trust me! I tried it for the first time during my summer vacation in Spain. You see, in the south of Spain, it gets very hot and summer, up to 42 degrees Celsius, so a cold gazpacho is very refreshing. The main ingredients are tomato, cucumber, bell peppers, olive oil and stale bread.
M: Stale bread? Surely you mean bread for dipping into the soup.
W: No. bread is crushed and blended in, like everything else. It adds texture and thickness to the soup.
M: um…and is it healthy?
W: Sure. As I said earlier, it’s mostly vegetables. You can also add different things if you like such as half-boiled eggs or cured ham.
M: Cured ham? What’s that?
W: That’s another Spanish delicacy. Have you never heard of it? It’s quite famous.
M: No. Is it good too?
W: Oh, yeah, definitely. It’s amazing. It’s a little dry and salty. And it is very expensive because it comes from a special type of pig that only eats a special type of food. The ham is covered in salt to dry and preserve it, and left hung for up to two years. It has a very distinct favor.
M: um, sounds interesting. Where can I find some?
W: It used to be difficult to get Spanish produce here, but it's now a lot more common. Most large supermarket chains have cured ham in little packets. But in Spain, you can buy a whole leg.
M: A whole pig leg? Why would anybody want so much ham?
W: In Spain, many people buy a whole leg for special group events such as Christmas. They cut it themselves into very thin slices with a long flat knife.
Q1 What do we learn about gazpacho?
Q2 For what purpose is stale bread mixed into gazpacho?
Q3 Why does the woman think gazpacho is healthy?
Q4 what does the women say about cured ham?
———— / 阅读 / ————
26. D) enabling
解析：由于该空之后是名词human，可能会被误认为需要填形容词，但是之前的and提醒我们要注意整个并列结构。根据之前的is bringing，可以推出该空需要填动词，再加上之后的to live on 以及文意，可以推出应该使用enabling。
27. H) generously
解析：该空之前和之后都是动词，所以只有可能填副词，又因为之前的句子中有一个this entrepreneur has做定语从句在修饰fortune, 基本可以确定副词在修饰comes而不是has，再根据文意，该公司的财富大部分来自的是实际的成就，故选择generously。
28. N) terrified
解析：该空处于一个搭配so+adj. 或adv.+that (如此...以至于）之中，可以推出需要填的是形容词或者副词，再加上文意推出，人类害怕机器人太聪明而谋杀人类，选择smart。
31. E) eventually
35. K) reward
本篇文章讨论了一种新的衡量经济的一种方法-- The Jones-Klenow Method。该方法在衡量经济时将囊括更多的变量而不仅仅只是平均收入，可以对比同时间不同国家以及同一个国家不同时间人们的经济水平。
A. It is based on questionable statistics.
B. It is a more comprehensive measure of people’s economic well-being.
C. It covered up the differences between individual citizens.
D. It can compare a country’s economic conditions between different periods of time.
C. It has not improved as much as reported by Census Bureau
A. They may become exhausted by making too many decisions for themselves
C. Decision fatigue may prevent people making wise decisions.
B. When they help others to make decisions.
D. They refrain from trying anything new.
A. It is vital for one to reach the goal desired.
26 K reputed
27 C characters
28 M supposed
29 E fierce
30 H obsessed
31 A campaign
32 N traditional
33 I proclamation
34 F inspired
35 L rest
36. There are a couple of plants tough and adaptable enough to survive on bare rocky hills and in deserts.
C) Extreme conditions produce extremely tough plants. In the rusty red deserts of South Africa, …
37. Farrant is trying to isolate genes in resurrection plants and reproduce them in crops.
H) After completing her Ph.D. on seeds, Farrant began investigating whether it might be possible to isolate her properties that make most seeds so…
38. Farmers in South Africa are more at the mercy of nature, especially inconsistent rainfall.
B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in
39. Resurrection crops are most likely to be the choice of subsistence farmers.
40. Even though many plants have developed carious tactics to cope with dry weather, they can’t survive a prolonged drought.
E) The big difference between “drought-tolerant”plants and these tough plants: metabolism. Many different kinds of plants have…
41. Despite consumer resistance, researchers are pushing ahead with genetic modification of crops.
I) Once Farrant and her colleagues feel they have a better sense of which switches to throw,…
42. Most seeds can pull through dry spells and begin growing when conditions are ripe, but once this process starts, it cannot be held back.
G) What else can do this dry-out-and-revive trick? Seeds-almost all of them. At the start of…
43. Farrant is working hard to cultivate food crops that can survive extreme dryness by studying the traits of rare wild plants.
B) Biologist Jill Farrant of the University of Cape Town in South Africa says that nature has plenty of answers for people who want to grow crops in
44. By adjusting their metabolism, resurrection plants can recover from an extended period of drought.
F) Resurrection plants, defined as those capable of recovering from holding less than 0.1 grams of water per gram of dry mass, are different. They lack…
45. Resurrection plants can come back to life in a short time after a rainfall.
D) Farrant calls them resurrection plants. During months without water under a harsh sun,…
46 Compared with human memory, machines can ______.
identify human faces more efficiently
47 Why did researchers create Mega Face?
C）To understand computers’ problems with facial recognition
48 What dose the passage say about machine accuracy?
D）It decreases as the database size increases.
49. What is said to be a shortcoming of facial-recognition machines?
A）They cannot easily tell apart people with near-identical appearances.
50.What is the difficulty confronting researchers of the facial- recognition machines？
B）There do not exist public databases with sufficient face samples.
51. What does the author think of college students funding their education through loans?
B) They are acting in an irrational way.
52. In the author’ s opinion, free college education is ______.
53. What should students do if taxpayers are to bear their college costs?
C) Choose majors that will serve society’s practical needs.
54. What does the author say about the value of a student’s college education?
C) It is well reflected in their average starting salary.
55. What message does the author want to convey in the passage?
D) College students should fund their own education.
———— / 翻译 / ————